top of page

Volby do výboru Cerebrovaskulární sekce ČNS ČLS JEP – příjem kandidatur

Vážené členky, vážení členové Cerebrovaskulární sekce ČNS ČLS JEP,


v souvislosti s plánovanými elektronickými volbami do naší sekce, které se budou konat od 8.– 12. 1. 2024 bychom Vás rádi požádali o zaslání Vaší nominace.


Každý řádný člen Cerebrovaskulární sekce ČNS ČLS JEP může navrhnout do výboru kohokoliv z členů sekce (včetně sebe). Návrhy kandidátů je možné zasílat od 4. – 8. 12. 2023 na emailový kontakt Sekretariátu ČNS sekretariat@czech-neuro.cz a na email předsedy volební komise: karel.sonka@gmail.com v kopii. Navrhování kandidátů není anonymní.

Prosíme vždy uveďte následující údaje:

  • kandidát/navrhovaný (tituly, jméno, příjmení, e-mail/telefon)

  • navrhovatel (jméno, příjmení)

Navržení kandidáti musí se svou kandidaturou písemně vyjádřit souhlas. Po uplynutí termínu pro zasílání návrhu kandidátů bude příjem kandidatur uzavřen a vznikne kandidátní listina. Kandidátní listina bude zveřejněna na webových stránkách ČNS a sekce. Pozvánku k elektronickým volbám Vám zašleme na emailovou adresu, kterou evidujeme v členské databázi.


Výsledky voleb budou vyhlášeny 22. 1. 2024 a budou umístěny na webových stránkách ČNS a naší sekce.


Sledujte prosím své mailové adresy s dalšími informacemi o volbách. V případě jakýchkoliv Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat emailem na sekretariat@czech-neuro.cz nebo telefonicky na +420 720 967 147.


Předem Vám děkujeme za spolupráci.


Volební komise prof. MUDr. Karel Šonka, DrSc. – předseda MUDr. Radek Ampapa MUDr. Ivana Šarbochová

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Grant ESOC 2024

Výbor Cerebrovaskulární sekce ČNS ČLS JEP ve spolupráci s IKTUS o.p.s. vyhlašuje soutěž o 3 granty v jednotlivé výši 20 000,- Kč pro cévní neurology k podpoře aktivní účasti na The European Stroke Org

bottom of page