top of page

Upozornění na nadcházející volby 

Aktualizováno: 8. 1.

Vážené členky, vážení členové Cerebrovaskulární sekce ČNS ČLS JEP,


od 10:00 8. 1. 2024 – 12. 1. 2024 do 10:00 budou probíhat elektronické volby do předsednictva Cerebrovaskulární sekce ČNS ČLS JEP. Pozvánku k elektronickým volbám Vám zašleme na emailovou adresu, která je evidována v centrální evidence členů ČLS JEP. 


Z emailové adresy noreply@electionrunner.com Vám přijde pozvánka k volbám. (Je možné, že emailová adresa noreply@electionrunner.com může být Vaším pracovním serverem blokována, prosíme o kontrolu nevyžádané pošty. V případě, že email nedorazí, prosíme o zaslání náhradní soukromé emailové adresy.)


Přes modrý rámeček se dostanete na stránky volební aplikace Election Runner, kde již bez přihlašování můžete provést samotnou volbu vedení sekce.


Vyberete maximálně 13 kandidátů. Můžete volit pouze jednou, nebo odeslat hlasovací lístek prázdný. Po provedeném hlasování Vám systém vygeneruje potvrzení, které si můžete uložit. K odeslanému hlasování se již nelze vracet. Hlasování je tajné. Záznamy jsou ukládány pod vygenerovaným volebním ID.


V případě jakýchkoliv Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat emailem na sekretariat@czech-neuro.cz  nebo telefonicky na +420 720 967 147.


Doporučujeme otevřít hlasovací lístek v novějších internetových prohlížečích, jako jsou například Microsoft Edge a Google Chrome. Při používání prohlížeče Internet Explorer se nemusí hlasovací lístek zobrazovat správně.

S pozdravem


Volební komise prof. MUDr. Karel Šonka, DrSc.  - předseda MUDr. Radek Ampapa MUDr. Ivana Šarbochová

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Grant ESOC 2024

Výbor Cerebrovaskulární sekce ČNS ČLS JEP ve spolupráci s IKTUS o.p.s. vyhlašuje soutěž o 3 granty v jednotlivé výši 20 000,- Kč pro cévní neurology k podpoře aktivní účasti na The European Stroke Org

bottom of page